top of page

КРАЈ НА ГЛАДОТ!

Милиони семејства во Америка гладуваат секоја година во тишина. Помогнете ни да им обезбедиме доволно за јадење. 

Останете во тек за 2022 година
датум на настанот

Нашата мисија

Милиони горди американски семејства гладуваат секоја година во тишина. Овие семејства не се во хронична потреба, но повремено паѓаат во слаби времиња. Families Helping Families се обидува да го премости јазот за овие вредни семејства за време на празниците на Денот на благодарноста

Земете а
Заложи и ВОЛОНТИРАЈ!

Претплатете се на нашиот билтен подолу!
families helping families-LOGO-01.png
Престојни настани
What we do
Families Helping Families Team 2023-9219.jpg

ДАДЕТЕ ДЕНЕС НА ПОМОШ End Hunger

bottom of page