top of page

Регистрација

Волонтирај

Волонтирањето е одличен начин да се вратиме, а исто така е и момент за учење за децата. ФХФ Хјустон се гордее што ги вклучува децата во нашиот процес за да можат да бидат при рака кога станува збор за услугата за заедницата. Овој момент за учење, исто така, им овозможува на родителите да разговараат за оние економски прашања со кои децата ќе се соочат кога ќе пораснат. И на крај, тоа е можност да ја зајакнеме нашата заедница преку чинот на услуга и давање. Ние работиме рамо до рамо во служба на другите. 

Собирање средства

Врз основа на нашите цели бараме да дадете што можете. Можете да спонзорирате семејство за 150 долари. Можете да спонзорирате единствена храна. Или едноставно можете да направите донација за нашите напори. Секој дел е важен и СИТЕ приходи одат за семејствата.

Happy Family

Семејства кои имаат потреба

Регистрацијата е затворена

Ако сте семејство на кое има потреба, ве молиме регистрирајте се кај нас за да ни помогнеме да обезбедиме помош!  Еден член на нашиот тим ќе се обрати за да продолжи и да обезбеди дополнителни детали.

НАЧИНИ НА КОЈ МОЖЕТЕ ДА ДОНИРАТЕ
Donate

Онлајн

bottom of page